Facebook feed

Tomorrow @ MODEM, Debrecen, Hungary!
BanZaj #23 – Remetemen / Eoforwine / Királyi Papság
event: BanZaj #23 – Remetemen / Eoforwine / Királyi PAPság
entry is 600 HUF / less than 2€.
...

A BanZaj következő eseményén, február 10-én (szombat) 19.30-tól a Királyi PAPság Zenekar, Eoforwine és Remetemen rezgetik meg a MODEM fogadóterének (üveg)falait és a dobhártyákat. Belépő: 600 / 300 Ft.

View on Facebook

This Saturday:
BanZaj #23 – Remetemen / Eoforwine / Királyi PAPság
...

BanZaj #23 – Remetemen / Eoforwine / Királyi PAPság

február 10, 2018, 7:30du. - február 10, 2018, 10:30du.

A BanZaj experimentális zenei sorozat 23. állomásán három hazai szólóformációt hallgathatunk, illetve tekinthetünk meg. Először lép fel városunkban a miskolci illetékességű Remetemen, akit leginkább a helyi underground körökben ismernek, ám most országos turnézásba kezd, így nyílt lehetőség arra, hogy hozzánk is ellátogasson. Ígéretes produkció, el lehet hinni! Fellép még a szintén miskolci illetékességű Királyi PAPság Zenekar, aki ugyancsak először látogat el városunkba. Súlyos electro-techno koncertre lehet számítani! Az est harmadik résztvevője a debreceni Windisch Márk, azaz Eoforwine, akivel a BanZaj sorozat alatt már többször is találkozhatott a publikum. 19:30 – Királyi PAPság Zenekar 20:30 – Eoforwine 21:30 – Remetemen REMETEMEN (electronic, DIY rules) A Miskolcról érkező Szabó Attila, alias Remetemen nem bőbeszédűségéről ismert, inkább a zenére koncentrál, hiteles, eklektikus, de inkább elektronikus, öntörvényű szerző/előadó. Hol táncoltat, hol sötétít, ijesztget vagy nevettet, gyakran kísérletezget rajtunk és nagy érzékkel zavarja meg a nyugalmat. Szólóprojektje mellett a szintén miskolci bázisú Kabin zenekarban is ügyködik. remetemen.bandcamp.com/ EOFORWINE (harsh noise, ambient) Egyszemélyes noise-ambient formáció, mely 2011 óta aktív. Megjelenései a floppytól a vinylig a legkülönbözőbb formátumokban lelhetőek fel. Tavaly egy új album felvétele mellett egy rövid írországi miniturnén is részt vett. Az általa gondozott Floppy Kick kiadó 2013 nyara óta működik, s már 105 megjelenésnél jár, természetesen minden szigorúan csak floppy lemezen. eoforwine.hu/ KIRÁLYI PAPSÁG (electro, techno) A Királyi PAPság Zenekar egy teológus kollégium szobájában alakult 2007-ben, bibliai alapokon, teljesen elektronikai utakon. Azóta nincs megállás, még több techno, még több templom. soundcloud.com/kiralyipapsag Belépő: 600 / 300 Ft (diák, nyugdíjas) A műsorváltozás és a beengedés jogát fenntartjuk! Nem toleráljuk a rasszizmust, szexizmust, homofóbiát és egyéb radikális nézeteket!

View on Facebook

Eoforwine megváltoztatta a borítóképét. ...

View on Facebook

Here you can listen or download my latest performance @ VI. Zajkert (Noise Garden) MODEM, Debrecen, Hungary, 2017.09.17.
eoforwine.bandcamp.com/track/eoforwine-live-at-vi-zajkert-noise-garden-modem-debrecen-20170917
...

track by Eoforwine

View on Facebook

last 2 pcs from the Weekend EP are discounted. Final sale, final price 😉 www.discogs.com/sell/item/385676416?ev=bp_det ...

View on Facebook